12. Sınıf Öğrencilerimizle Boğaziçi Üniversitesi Ziyaretinde.

21.10.2023 134

Üst öğrenim kurumları hakkında daha fazla bilgi edinme ve geleceklerini şekillendirmede yardımcı olma amacıyla, okulumuzun 12. sınıf öğrencileri, bugün Boğaziçi Üniversitesi'ne unutulmaz bir ziyaret gerçekleştirdiler. Bu özel etkinlik, öğrencilerimize üniversite yaşamını yakından tanıma fırsatı sunarken, geleceklerini şekillendirmek için gereken motivasyonu da artırdı.

Boğaziçi Üniversitesi, Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden biri olarak akademik mükemmeliği ve geniş yelpazede sunulan programları ile bilinir. Bugünün ziyareti, öğrencilere üniversitenin kampüsünü keşfetme, akademisyenlerle tanışma ve öğrenci yaşamı hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatı verdi.

Ziyaret sırasında öğrencilere, farklı fakülteler ve programlar hakkında bilgi verildi. Öğrenciler, diledikleri alanlarda ilerlemek için sunulan fırsatları öğrenme ve öğretim üyeleriyle sorularını paylaşma fırsatını buldular. Ayrıca kütüphane, spor tesisleri, öğrenci dernekleri ve kampüs içi olanaklar gibi üniversite yaşamının ayrıntıları hakkında bilgi aldılar.

Okulumuz Rehber Öğretmeni Samet ÇİFTÇİ ziyaretin önemini vurgulayarak, "Bugünkü ziyaret, öğrencilerimizin geleceklerini şekillendirmek için gerekli bilgiyi edinmelerine ve üniversite yaşamını daha yakından tanımalarına yardımcı oluyor. Boğaziçi Üniversitesi gibi köklü bir kurumun kampüsünde olmak, öğrencilerimize ilham kaynağı olmalıdır. Unutmayın, başarı sadece bilgi ile değil, aynı zamanda özveri, tutku ve azimle de elde edilir. Hepinize parlak bir gelecek diliyoruz" dedi.

Öğrenciler, bu ziyaretin ardından daha fazla motive olmuş ve geleceklerini şekillendirmek için yeni hedefler koymuş bir şekilde okula döndüler. Üniversite seçimi konusundaki kararlarını daha bilinçli bir şekilde verebilmek için bu tür etkinlikler, öğrencilerin geleceğe olan bakış açısını genişletmelerine yardımcı olur.

21-10-202321-10-202321-10-202321-10-202321-10-2023