Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

 

    Mayıs ayının ikinci Pazar günü, bütün dünyada Anneler Günü olarak kutlanır. İlk kez 1908 yılında Amerika'da kutlanan Anneler Günü, ülkemizde 1955 yılından itibaren kutlanmaya başlanmıştır. 

    Her annenin, kendi yavrusunu canından çok sevdiğini söylemeye gerek var mı bilmiyorum. Karnında dokuz ay taşıdığı, süt verip altını temizlediği, her türlü bakımını yapıp, başucunda uykusuz geceler geçirdiği yavrusunu her anne hiç karşılık beklemeden sever. 

    Aslında her günün Anneler Günü olması gerekir. Annelerimiz bizim en değerli varlıklarımızdır. En değerli varlıklara nasıl davranılması gerekiyorsa annelerimize de öyle davranmalıyız. Peygamber efendimiz "Cennet annelerin ayaklarının altındadır" diyerek islamiyette annelerin özel bir yerinin olduğunu belirtmiştir. Biz de annelerimize günlük hayatta yardımcı olmalı, yapabildiğimiz ölçüde onlara hizmet etmeli ve değer vermeliyiz. Sadece Anneler Gününde değil, onların gönüllerini ve hayır dualarını her zaman almalıyız. Hepinize, anne sevgisi ile dopdolu bir ömür diliyoruz. Okulumuz Medeniyet, Düşünce ve Felsefe Kulübü öğrencileri anneler günü için annelerine süprizler hazırladılar.Kendilerine başarılar dileriz.

15.05.2023 237

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ (VİDEO 1)

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ (VİDEO 2)

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ (VİDEO 3)

 

İLETİŞİM

Adres:
Halkalı Toplu Konutlar Atakent Mahallesi 2. Etap Kırlangıç Sokak No1 Halkalı Küçükçekmece İSTANBUL


Telefon
(212) 698 0601


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın