Değerler Eğitimi Kulübü'nden Anlamlı Söyleşi:

Değerler Eğitimi Kulübü'nden Anlamlı Söyleşi: "Peygamber Efendimiz İman ve İstikamet"

03.12.2023 185

Gazi Anadolu Lisesi Değerler Eğitimi Kulübü, öğrencilere yönelik düzenlediği etkinliklerine bir yenisini ekledi. Küçükçekmece İlçe Müftülüğü'nde görevli Vaiz Ahmet Kaya, "Peygamber Efendimiz İman ve İstikamet" temalı bir söyleşiye katıldı.

Söyleşi, öğrencilere önemli değerleri anlama ve hayatlarına entegre etme fırsatı sunarken, Vaiz Ahmet Kaya'nın deneyimleri ve bilgileriyle daha anlamlı hale geldi. Öğrenciler, İslam'ın temel prensipleri olan iman ve istikamet konularında merak ettikleri soruları sorma ve değerli konuşmacıdan bilgi edinme şansını yakaladılar.

Değerler Eğitimi Kulübü Başkanı [İsim Soyisim], etkinliğin amacını şu sözlerle açıkladı: "Öğrencilerimize değerlerimizi öğretmek ve onları daha iyi birer birey olarak yetiştirmek amacıyla bu tür etkinlikleri düzenliyoruz. Bugünkü söyleşimizde Vaiz Ahmet Kaya'nın katılımıyla önemli konuları ele aldık."

Öğrenciler, Peygamber Efendimiz'in hayatından önemli kesitlerin paylaşıldığı söyleşi sırasında hem bilgi edindiler hem de değerli konuşmacıyla etkileşimde bulunma fırsatını yakaladılar.

Değerler Eğitimi Kulübü'nün düzenlediği bu anlamlı etkinliğe katılan öğrencilere, kulüp üyelerine ve konuşmacı Vaiz Ahmet Kaya'ya teşekkür ederiz. Değerlerimizi daha iyi anlamak ve yaşamak adına gerçekleştirilen bu tür etkinliklerin devamını dileriz.

Bu tür etkinliklerle öğrencilere değerlerin önemini anlatmak, onları daha bilinçli bireyler haline getirmek ve toplumlarına daha faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmak oldukça önemlidir.

   HABERİN DEVAMI VE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İLETİŞİM

Adres:
Halkalı Toplu Konutlar Atakent Mahallesi 2. Etap Kırlangıç Sokak No1 Halkalı Küçükçekmece İSTANBUL


Telefon
(212) 698 0601


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın