Deniz Feneri İyilik Okulu Projesi Kapsamında Bilgilendirme Yapıldı.

03.12.2023 38

Deniz Feneri İyilik Okulu Projesi, öğrencilere toplumsal sorumluluk, yardımlaşma ve paylaşma konularında farkındalık kazandırmayı amaçlayan bir sosyal sorumluluk projesidir. Projede yer alan eğitimler, öğrencilere empati, hoşgörü ve yardımlaşma gibi değerleri öğreterek, toplumları daha iyi bir yer haline getirmeyi hedefliyor.

Okulumuzda gerçekleştirilen bilgilendirme çalışması kapsamında öğrencilere proje detayları anlatıldı ve önemli konular üzerinde vurgular yapıldı. Öğrencilere, iyilik ve yardımın toplumsal bir sorumluluk olduğu, her bireyin küçük de olsa bir iyilik yapabileceği vurgulandı. Ayrıca, öğrencilere projeye aktif katılım çağrısı yapılırken, gönüllülük esasına dayalı etkinliklerle öğrencilerin projeye dahil olması teşvik edildi.

Bilgilendirme çalışması sonrasında öğrencilerden gelen geri dönüşler olumlu oldu. Birçok öğrenci, projenin onlara duyarlılık kazandırdığını ve toplumsal sorumlulukları daha fazla benimsemelerine yardımcı olduğunu ifade etti. Ayrıca, öğrenciler arasında projeye aktif katılım göstermek isteyenlerin sayısında belirgin bir artış yaşandı.

Deniz Feneri İyilik Okulu Projesi, gelecekte daha fazla öğrenciye ulaşmayı ve toplumsal sorumluluk bilincini daha geniş kitlelere yaymayı hedefliyor. Proje kapsamında düzenlenecek etkinlikler, seminerler ve sosyal sorumluluk projeleriyle öğrencilerin pratikte de bu değerleri benimsemelerine katkı sağlanacak.

Deniz Feneri İyilik Okulu Projesi, öğrencilerimizi güçlü, yardımsever ve toplumsal sorumluluk sahibi bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlayarak aydınlık bir geleceğe doğru ilerliyor. Projeye olan destek ve katılım, toplumsal dayanışmanın bir simgesi olarak değerlendirilecek.