Gazi Anadolu Lisesi Öğrencileri, İstanbul'un İşgalden Kurtuluşunu Coşkuyla Kutladılar.

Gazi Anadolu Lisesi Öğrencileri, İstanbul'un İşgalden Kurtuluşunu Coşkuyla Kutladılar.

08.10.2023 93

İstanbul, Türkiye'nin en büyük ve en tarihi şehirlerinden biri olarak bilinir. Köklü tarihi, muhteşem manzaraları ve zengin kültürel mirasıyla adeta bir mücevher gibidir. Ancak bu güzel şehir, tarihinde bazı zorlu dönemler de yaşamıştır. İşte bu dönemlerden biri olan işgal, Gazi Anadolu Lisesi öğrencilerinin gururunu taşıdığı şehirlerinden birisidir.

Gazi Anadolu Lisesi öğrencileri, İstanbul'un işgalden kurtuluşunun yıl dönümünü coşkuyla kutladılar. Öğrenciler, bu anlamlı günü kutlama amacıyla bir dizi etkinlik düzenlediler ve İstanbul'un tarihine saygı gösterdiler.

Kutlamalar, Gazi Anadolu Lisesi öğrencilerinin okul bahçesinde toplanmasıyla başladı. Öğrenciler, milli marşlarımızı coşkuyla söylediler ve İstanbul'un işgal dönemine dair bilgi sahibi olmalarını sağlayan bir sunum izlediler.

Gazi Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Kemal KAVAL , bu özel günün önemini vurgulayarak, "Öğrencilerimiz, İstanbul'un işgalden kurtuluşunu unutmadılar ve bu önemli tarihi olayı coşkuyla kutladılar. Ülkemizin birlik ve beraberliğine olan inancımızı yinelediler. İstanbul'un güzelliği ve tarihi zenginlikleri, gençlerimize ilham kaynağı olmaya devam edecek" dedi.

Bu anlamlı kutlama, Gazi Anadolu Lisesi öğrencilerinin milli duygularını canlı tutmalarını ve İstanbul'un tarihini daha iyi anlamalarını sağladı. İstanbul'un işgalden kurtuluşunun yıl dönümü, şehrin tarihini ve kültürünü daha derinlemesine keşfetmek için bir fırsat sundu ve gençlerimize milli değerlerimize olan bağlılıklarını yeniden hatırlattı. Katkıda bulunan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

 

08-10-202308-10-202308-10-202308-10-202308-10-202308-10-2023

İLETİŞİM

Adres:
Halkalı Toplu Konutlar Atakent Mahallesi 2. Etap Kırlangıç Sokak No1 Halkalı Küçükçekmece İSTANBUL


Telefon
(212) 698 0601


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın