Gazi Anadolu Lisesi, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nda Desteklenmeye Hak Kazandı.

11.10.2023 252

Gazi Anadolu Lisesi, bilim ve teknoloji alanındaki başarısıyla bir kez daha gurur verici bir başarıya imza attı. Okul, 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'na katılma hakkını elde etti.Gazi Anadolu Lisesi, 2023-2024 eğitim-öğretim dönemi için TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'na katılma hakkı kazanmanın yanı sıra, aynı zamanda Küçükçekmece ilçesindeki okullarımız İstanbul'da 1. sıraya yerleşmiştir.

Her yıl düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, öğrencilere bilimsel düşünceyi teşvik etme, projelerini sergileme ve bilimle ilgili yeteneklerini geliştirme fırsatı sunuyor. Gazi Anadolu Lisesi, bu yılki başvurusuyla jüriyi etkileyerek sergilemeye hak kazandı.

Okul Müdürü, Sayın Kemal KAVAL , bu başarının öğrencilerin ve öğretmenlerin titiz çalışmalarının bir sonucu olduğunu belirtti. "Okulumuzda bilim ve teknolojiye verdiğimiz önemi her zaman vurguluyoruz. Öğrencilerimiz, bu fuarda projelerini sergileyerek kendi yeteneklerini ve bilimsel meraklarını geliştirme şansına sahip olacaklar. Ayrıca, bu başarı, okulumuzun bilimsel araştırma ve öğrenmeye olan bağlılığını bir kez daha kanıtlıyor." dedi.

Gazi Anadolu Lisesi öğrencileri, farklı bilim alanlarında yürüttükleri projelerle TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nda okulu temsil edecekler. Okul, bu büyük etkinlikteki katılımıyla bilim ve teknolojiye olan katkısını bir kez daha kanıtlamış olacak.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, okulumuzda 17 - 18 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Gazi Anadolu Lisesi'nin başarılı projeleri, bilim ve teknoloji tutkunları için büyük bir ilham kaynağı olacak.

Çalışmalara katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılarının devamını dileriz ve projelerinin TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nda büyük bir ilgi görmesini bekleriz.

11-10-2023