Gazi Anadolu Lisesi'nde Yeni Döneme

Gazi Anadolu Lisesi'nde Yeni Döneme "Tanışma Toplantısı" Heyecanı!

2023-2024 eğitim öğretim yılına güzel bir başlangıç yapan Gazi Anadolu Lisesi, yeni sınıfın velileriyle düzenlediği "Tanışma Toplantısı" ile velilerini okul ailesine sıcak bir şekilde dahil etti. 9. sınıf öğrencilerinin aileleri, bu özel toplantıda okulun yönetimini ve öğretmenlerini yakından tanıma fırsatı buldular. Gazi Anadolu Lisesi, eğitim-öğretim işbirliğini güçlendirmek ve öğrencilerin başarısını desteklemek amacıyla bu önemli buluşmayı düzenledi.

Gazi Anadolu Lisesi'nin yeni döneme başlarken düzenlediği "Tanışma Toplantısı" büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleşti. Toplantıda, okul yönetimi, velilere okulun eğitim vizyonunu, öğrenci başarılarını artırma stratejilerini ve gelecek döneme dair planlarını anlattı. Ayrıca, öğrenci disiplini, etkinlikler, kulüpler ve iletişim kanalları gibi önemli konular da ele alındı.

Veliler, toplantı boyunca sorularını sorma fırsatı buldular ve okulun yöneticileri ve öğretmenleri tarafından içtenlikle karşılandılar. Bu toplantı, okul ve veliler arasındaki işbirliğinin başarılı bir şekilde başlamasına vesile oldu.

Velilerden Gelen Destek:

Veliler, bu özel toplantının ardından okulun vizyonunu ve öğrenci odaklı yaklaşımını daha iyi anladıklarını belirttiler. Aynı zamanda, öğrencilerinin eğitim yolculuğunda aktif bir şekilde yer alacaklarına ve okulun etkinliklerine katılacaklarına dair kararlılıklarını dile getirdiler.

Gazi Anadolu Lisesi, yeni eğitim öğretim yılını bu olumlu başlangıçla karşıladı ve velileriyle işbirliği içinde öğrencilerin başarısını daha da yukarı taşımayı hedefliyor.

23.09.2023 164

23-09-202323-09-202323-09-202323-09-202323-09-202323-09-2023