Gazze'ye Yönelik Saldırılarda Hayatını Kaybedenler İçin Okulumuzda Saygı Duruşu

21.10.2023 118

20.10.2023 Cuma günü , okulumuzda gerçekleşen bayrak töreni sırasında, Gazze'ye yönelik son saldırılarda, başta çocuklar olmak üzere hayatını kaybedenlerin anısına duygu dolu bir an yaşandı. Öğrenciler, ölenlerin anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulundular, barış ve insanlık için dualar ettiler.

Gazze'de yaşanan bu trajik olaylar, tüm insanları barışa ve insani yardımlaşmaya teşvik etmek için bir hatırlatma olarak kalmalıdır. Okulumuz, bu olaylarda hayatını kaybedenlerin ailelerine ve Gazze halkına başsağlığı diler ve umut ederiz ki bir gün barış ve insan hakları herkes için bir gerçeklik haline gelir.