9.SINIF VELİLERİMİZE DUYURULUR  !  Atakent Kültür Merkezi'nde Velilerimizle Tanışma Toplantısı

9.SINIF VELİLERİMİZE DUYURULUR ! Atakent Kültür Merkezi'nde Velilerimizle Tanışma Toplantısı

18.09.2023 153

Sevgili 9. Sınıf Öğrenci Velileri,

Sizleri 23 Eylül 2023 Cumartesi günü saat 11.00'de Atakent Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan 9. sınıf velileri tanışma toplantısına davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Bu özel etkinlik, yeni akademik yılı ve öğrencilerimizin lise eğitimine başlamalarını kutlamak amacıyla düzenlenmektedir. Toplantıda, okulumuzun yönetim ekibi ve öğretmenleri ile tanışma fırsatı bulacak, okulumuzun eğitim ve öğretim hakkında daha fazla bilgi edinebileceksiniz. Ayrıca, bu toplantıda sizlere çocuklarınızın eğitim yolculuğunda nasıl destek olabileceğiniz konusunda önemli bilgiler sunulacaktır.

Toplantı Detayları:

• Tarih: 23 Eylül 2023, Cumartesi
  • Saat: 11.00
  • Yer: Atakent Kültür Merkezi

Lütfen bu toplantıya katılın ve çocuklarımızın geleceği hakkında bilgi sahibi olun. Ayrıca, diğer velilerle tanışma ve bilgi paylaşımı fırsatını da kaçırmayın. Katılımınız bizim için çok değerlidir.

18-09-2023