Tüm Öğretmen, Okul Çalışanlar, Veli ve Öğrencilerimize Duyurulur. Okulum Temiz Projesi: Kişisel  Hijyen ve Sanitasyon Eğitimiyle Sağlıklı Bir Geleceğe Adım Atıyoruz.

Tüm Öğretmen, Okul Çalışanlar, Veli ve Öğrencilerimize Duyurulur. Okulum Temiz Projesi: Kişisel Hijyen ve Sanitasyon Eğitimiyle Sağlıklı Bir Geleceğe Adım Atıyoruz.

03.10.2023 294

Okulumuz, öğrenci sağlığını koruma ve kişisel temizlik alışkanlıklarını geliştirme misyonuyla yola çıkarak "Okulum Temiz Projesi"ni başlattı. Bu projemiz, hijyen ve sanitasyon eğitimini merkeze alarak öğrencilerimize daha sağlıklı bir gelecek sunmayı hedeflemektedir. İşte projemizle ilgili detaylar:

Hijyen ve Sanitasyon Eğitimi: Projemizin temel bileşeni, öğrencilerimize hijyen ve sanitasyon konularında eğitim vermektir. Eğitimler, el yıkama, yüzey temizliği, kişisel temizlik alışkanlıkları, ve enfeksiyon önleme stratejilerini kapsamaktadır. Bu eğitimler, öğrencilerin günlük yaşamlarında daha bilinçli ve sağlıklı kararlar alabilmelerini amaçlamaktadır.

Kişisel Temizlik Eğitimi: "Okulum Temiz Projesi" kapsamında öğrencilere kişisel temizlik konusunda da eğitim verilmektedir. Diş fırçalama, el temizliği, tırnak bakımı gibi temel kişisel hijyen alışkanlıkları öğrencilere öğretilirken, bu alışkanlıkların neden önemli olduğu da vurgulanmaktadır.

Sağlık ve Güvenlik Önlemleri: Projemizin bir diğer önemli yönü, okul içi sağlık ve güvenlik önlemlerinin sıkı bir şekilde uygulanmasıdır. Okulumuzda hijyenik koşulların sürekli olarak gözetlendiği ve öğrencilerin sağlığını korumak için gerekli önlemlerin alındığı bir ortam sağlamayı taahhüt ediyoruz.

"Okulum Temiz Projesi" ile öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde büyümelerini ve kişisel hijyen alışkanlıklarını geliştirmelerini hedefliyoruz. Projemizin web sitesini ziyaret ederek bu önemli girişimin ilerleyişini takip edebilirsiniz. Sağlıklı bir geleceğe birlikte adım atmak için bize katılın!

Projemiz kapsamında hazırlamış olduğumuz eğitim slaytlarını izleyiniz.

Okulum Temiz Projesi Kişisel Eğitim  İçin TIKLAYINIZ.

Okulum Temiz Projesi Hijyen ve Sanitasyon Eğitim  İçin TIKLAYINIZ.